Adellness

Huisregels

Hygiëne is belangrijk bij een massage. Dat mag je van mij verwachten en dat verwacht ik van jou. Er is geen mogelijkheid om te douchen in de praktijkruimte.

Een massage stimuleert de bloedcirculatie in je lichaam. Dit is bij een gezond lichaam goed voor je gezondheid. Als je ziek bent en bijvoorbeeld koorts en/of griep hebt, kan een massage een averechts effect hebben op je gezondheid. Daarom mag je in dat geval niet gemasseerd worden. Neem bij koorts en/of griep contact met me op voor een nieuwe afspraak.

Zet je mobiele telefoon op stil (geen geluid en geen trilstand). Zo kan ik de massage in alle rust uitvoeren en kun jij de massage in alle rust ontvangen.

Seksuele en/of erotische handelingen zijn uitdrukkelijk uitgesloten. Iedere suggestie in die richting leidt tot onmiddellijk stoppen van mijn dienstverlening.

Je kunt afspraken annuleren tot 24 uur voor de afspraak. Hiervoor bereken ik geen kosten. Zeg je binnen 24 uur af, dan betaal je 50% van de prijs van de behandeling. Meld je je niet af en kom je je geplande afspraak niet na, dan betaal je 100% van de prijs van de behandeling.

Pinnen is helaas niet mogelijk. Mobiel betalen via je bank-app is wel mogelijk. Heb je een e-dentifier nodig voor internetbankieren, neem deze dan mee.