Ontvang een gratis cadeaubon

Breng je een nieuwe klant aan?
Dan ontvang je een Adellness-cadeaubon ter waarde van 30 minuten massage.Alpe d'HuZes en Ven2-4Cancer

In 2012 heb ik de Alpe d'HuZes gefietst. Wat een ervaring en emoties. Die belevenis smaakte naar meer.

In 2013 was Ven2-4Cancer het goede doel met ons team Fiesthelden. 13 september was een emotionele, maar mooie dag.
2x heb ik d

eze loeizware berg (Mont Ventoux) beklommen ...met een lach, veel tranen en heel veel support en ... rillend van de kou in de afdaling. Maar wat een onvergetenlijke krachtige dag.  

Samen maken we kanker kansloos!

Tour for Live

Wow, wat ervaring is Tour for Live. Zoveel fietsers en vrijwilligers én zoveel mooie verhalen.

De dagtochten van rond 175 km per dag was niet eens het zwaarste onderdeel van deze meerdaagse tocht. En dat had ik van te voren echt niet gedacht. Kou, (niet) slapen in het tentje, heel vroeg opstaan, in de rij staan voor toilet, douche en eten vond ik wel een dingetje. Kortom: iedere dag weer tijdstress om tijdig te starten.
Het fietsen was een verademing.... rust in mijn hoofd en die benen weten wel wat ze moeten doen. Bizar hoe dat werkt in je hoofd en lichaam.

De leuke verhalen of ongekende talenten tijdens de avondetappe na het eten wilde ik toch echt niet missen. Daar werd de dag doorgenomen met de dagfilm en -foto's. Die gezelligheid en ontspanning maakt dat samengevoel heel sterk.

Chapeau voor zo'n een goede organisatie. En dankzij alle vrijwilligers kijk ik terug op een super evenement met een onwijs hoog opbrengst van € 1.021.00,-. Daar neem ik mijn hoed voor af.

Dank jullie wel voor de sponsoring.